Gün: 22 Haziran 2013

  • Fenerbahçe Ekran Koruyucusu Programı 2017 Ücretsiz İndir Bedava

    Fenerbahçe marşı eşliğince futbolcuların görüntülerinden oluşturulmuş bir ekran koruyucu program. Program boyutunun ufak olması ve en güzel Fenerbahçe marşlarını kullanıcılara ekran koruyucu olarak sunması ile Fenerbahçe tutkunları için oldukça kullanışlı bir yapıya sahip. Eğer bilgisayarınız Ekran koruyucu olarak Fenerbahçe resimlerini ve marşlarını dinlemek istiyorsanız program aradığınız türden.

  • 2017 Galatasaray Ekran Koruyucu İndir Ücretsiz

    Galatasaray marşı eşliğince futbolcuların resimlerinden oluşturulmuş bir ekrana kartı koruyucu. Ekran koruyucu sayesinde bilgisayarınızda Galatasaray oyuncularının resimlerini  görebilir ve Galatasaray marşını dinleyebilirsiniz. Boyut:2.2 Mb Program Dili:Türkçe İşletim Sistemi:Windows Tümü Lisans:Ücretsiz (Freeware)

  • Atatürk Resmi Duvar Kağıdı Bedava İndir

    Atatürk’e ait çok güzel bir duvar kağıdı resmi. Sizde bu duvar kağıdını indirip Atatürk resmini duvar kağıdı olarak bilgisayarınızın ekranında kullanabilirsiniz. Boyut olarak tam duvar kağıdı olacak şekilde bir resimdir.

  • Beşiktaş Ekran Koruyucu 2017 Bedava İndir Ücretsiz Yükle

    Beşiktaş Ekran Koruyucu 2017 Bedava İndir Ücretsiz Yükle

    Beşiktaş taraftarları için geliştirilmiş bu ekran koruyucu sayesinde Beşiktaş marşı eşliğinde futbolcular ve Beşiktaş tanıtımı yapılmaktadır. Beşiktaş’a gönül verenler için geliştirilmiş güzel bir ekran koruyucu. Boyut:2.56 Mb Program Dili:Türkçe Lisans:Ücretsiz (Freeware)