AutoCAD 2015 ve 2016

Endüstri standardı CAD tasarım paketi

Image

AutoCAD, CAD tasarımında standardı belirleyen sektör yazılımı.

AutoCAD yapılar, nesneler ve hassasiyet gerektiren diğer her şeyi 2B veya 3B olarak tasarlamaya yönelik eksiksiz bir program. Bu da, kapsamlı yardım belgeleri ve kullanmaya başlamanız için bir dizi öğretici sunsa da, yeni başlayanlar için çok karmaşık bir program olmasına neden oluyor. Ayrıca, AutoCAD sistem gereksinimlerinin bilgisayarınız için pahalıya mal olacağını da unutmayın.

AutoCAD hem 2B hem 3B çizimlere uygun ve olağanüstü çok yönlülüğü tasarım sürecinin hemen her yönünü özelleştirmenizi sağlıyor. Sezgisel arayüzü son yıllarda çok geliştirildi ve şimdi farklı işlevleri keşfetmek çok daha kolay. DWG dosyalarını hızlı bir şekilde oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz ve artık AutoCAD Mac bilgisayarlarda da kullanılabildiğinden, platformlar arasında da çalışabilirsiniz.

Bazı kullanıcıları aldatacak bir yönü ise tasarımları ve planları güncelleştirirken dikkatli olmanız gerektiği; çünkü bir tasarımda değişiklik yaptığınızda, AutoCAD ilgili dosyaları otomatik olarak güncelleştirmiyor. Bu nedenle yapının bir bölümünde bir ayrıntıyı değiştirirseniz, planı da manüel olarak değiştirmeyi unutmamalısınız.

Ancak çoğu kişi için en büyük engel, maliyeti olacaktır. AutoCAD satın alabileceğiniz en pahalı yazılımlardan biri, fakat gelişmişliği ve gücü çoğu profesyonel için maliyetini haklı çıkaracaktır.

CAD için en iyi yazılımı arıyorsanız, AutoCAD’den başkasına bakmayın.

Artıları

  • 2B ve 3B tasarım
  • Özelliklerle dolu
  • DWG dosyalarını platformlar arasında oluşturma ve düzenleme
  • Çok sayıda özelleştirme seçeneği

Eksileri

  • Çok güçlü bir donanım gerektiriyor
  • İndirilecek dosya çok büyük

AutoCAD 2014 İndirmek İçin Tıklayınız:

indir

AutoCAD 2015 İndirmek İçin Tıklayınız:

indir

AutoCAD  2016 İndirmek İçin Tıklayınız:

indir


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: