Pro Evolution Soccer PES 2008

En iyi futbol oyunu daha da iyi oldu

Image

İlk Pro Evolution Soccer (PES) oyunumu 2001 yılında oynamıştım. Arkadaşım Aaron ile oynuyorduk ve 1-0 kazandım. Daha sonra 2-1 kazandım ve ardından beni şanslı bir golle 1-0 yendi ve nihayet bir sonraki maçı 6-1 kazandım. Aslında gol atmamıştı, ona golü kağıt üstünde vermiştim. O zamandan beri her geçen yıl benim için Aaron’un üzgün ve yaşlanan yüzünü izleme tecrübesi haline geldi. Sonuç olarak,PES‘i seviyorum. Çok seviyorum.

İki tür futbol oyuncusu vardır; gerçek bir futbol tecrübesi isteyenler ve FIFA oynayanlar. Pro Evolution Soccer, televizyonda izliyor olabileceğiniz bir futbol maçını oynuyormuş hissi yaşatan ilk versiyonuyla birlikte birinci gruptakilerin kalbini kazandı. İlk oyunda o kadar çok şeyi doğru yaptılar ki daha sonraki versiyonlar ‘büyük’ değişiklikler içermemesiyle eleştirildi. Ama o zamandan beri daha hızlı bir oynanışa, daha üstü kapalı top kontrolüne ve bazı hoş duran top pozisyonu değişikliklerine sahip olduk. Şimdi ise 2008 Pro Evolution Soccer’da ‘Teamvision’ var.

‘Teamvision’, Pro Evolution Soccer’ın son sürümünün en önemli yeniliği ve bilgisayarın oyuncularının sizin oyunuza uyum sağlayıp tepki verebilen bir tür ‘yapay zeka’ya sahip olması anlamına geliyor. Öyle ki, bir gözünüzle maçı kazanmaya, diğer gözünüzle de taktiklerinizin rakiplerinizden iyi olmasına bakarak Kenny Dalglish tarzı bir oyuncu-menejer olmanız gerekiyor. Defans oyuncuları ve kaleciler tehlikeli pozisyonlara daha iyi tepki veriyor ve forvet oyuncuları topsuz alanda daha akıllı koşular yapıyor, top ise artık özel mavi bir Pro Evolution Soccer no. 4, ve eğer yanılmıyorsam biraz küçük görünüyor. Ayrıca oyun sırasında bazı hoş menajer ve yedek kulübesi çekimleri mevcut ve gol atan futbolcular yedeklerle sevinebiliyor. Uydurma isimler sizi hala rahatsız ediyorsa da kapsamlı özelleştirme seçeneklerine sahipsiniz.

Pro Evolution Soccer’ın perakende versiyonu Kasım 2008’de çıktı. Bir yıl daha tüm arkadaşlarınızı yenip mutlu olabilirsiniz.

Artıları

  • Teamvision özelliği yapay zekayı geliştiriyor
Eksileri

  • Oynanıştaki değişiklikler küçük

Boyut: 1125.63 MB

Lisans: Demo

Pro Evolution Soccer PES 2008 İndir

Eğer yukarıdaki link yani kırıksa, alternatif olarak buradan indirebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: