1800 Uc Pubg Mobil Kaç Tl

1800 UC PUBG Mobile Kaç TL?

Giriş

PUBG Mobile, dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip popüler bir battle royale oyunudur. Oyun, oyuncuların hayatta kalmak ve son ayakta kalan kişi olmak için savaştıkları bir sanal savaş alanında yer alır. Oyuncular, oyun içi para birimi olan UC (Unknown Cash) kullanarak çeşitli öğeler, silahlar ve kozmetik eşyalar satın alabilirler. Bu makale, 1800 UC PUBG Mobile’ın Türkiye’de kaç TL’ye karşılık geldiğini inceleyecektir.

UC Fiyatları

UC fiyatları, satın alınan UC miktarına ve oyuncunun bulunduğu bölgeye göre değişir. Türkiye’de, 1800 UC’nin fiyatı şu şekildedir:

  • 1800 UC: 149,90 TL

UC Satın Alma Yöntemleri

UC, oyun içi mağazadan veya üçüncü taraf web sitelerinden satın alınabilir. Oyun içi mağazada, UC’ler doğrudan Google Play veya App Store üzerinden satın alınabilir. Üçüncü taraf web siteleri, genellikle daha düşük fiyatlarla UC satışı yapar, ancak güvenilir kaynaklardan satın almak önemlidir.

Faydalı Siteler

  • Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig
  • App Store: https://apps.apple.com/us/app/pubg-mobile/id1330123834
  • Codashop: https://www.codashop.com/tr/pubg-mobile

İlgili Dosyalar

  • UC Fiyat Listesi: https://www.pubgmobile.com/en/support/purchase/uc-price-list/

Sonuç

1800 UC PUBG Mobile, Türkiye’de 149,90 TL’ye karşılık gelir. UC’ler, oyun içi mağazadan veya güvenilir üçüncü taraf web sitelerinden satın alınabilir. Oyuncular, UC’lerini çeşitli oyun içi öğeler, silahlar ve kozmetik eşyalar satın almak için kullanabilirler.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: