OpenIV (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

OpenIV (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

Windows PC için OpenIV indir Türkçe son sürüm ücretsiz!

Grand Theft Auto 5 ve diğer oyunların oyun dosyalarına OpenIV olarak bilinen ücretsiz modlama araç seti kullanılarak erişilebilir ve değiştirilebilir. Oyunun yayıncısı Rockstar Games tarafından belirlenen sınırlamalar nedeniyle GTA 5’i çevrimdışı modda sadece mod yapmalısınız veya oyundan banlanma riskiniz vardır.

Bu araç seti, birçok oyun için modları merkezi olarak yönetmek için yararlı bir yaklaşımdır. Modlama oyunları tüm dünyada daha popüler hale geliyor, ancak GTA5’e özgü bazı seçenekleri denemek istiyorsanız, GTA5 Prison ve Chaos Mod V gibi alternatiflere bakın.

OpenIV nedir ne işe yarar?

OpenIV, bir GTA 5 editörü ve arşivleyicisidir. Ek olarak uyumlu olan Red Dead Redemption 2, Max Payne 3, GTA 4 ve GTA: Liberty City’den Bölümler. Grand Theft Auto 5’e zaten hayran olsanız bile, onu daha da geliştirmek için akıllıca değiştirebilirsiniz.

GTA5 yardımı

2015’ten beri ilk kez bu GTA 5 modunun yaratıcısı OpenIV.ASI eklentisini güncelledi. Bu, Grand Theft Auto 5’in çevrimdışı sürümü için yalnızca uygulama tarafından çeşitli modların desteklendiğini gösterir.

Oyunun orijinal dosyalarını kullanın

Katkısız, otantik bir deneyim istiyorsanız, artık GTA 5’i PC’nizde herhangi bir ince ayar yapmadan oynayabilirsiniz. Orijinal oyundaki dosyaların bulunduğu ‘mods’ klasörünü eklediğinizden emin olun. Oyunun orijinal durumuna geri dönmek için tek yapmanız gereken mods klasörünü kaldırmak.

Eklenen yeni özellikler

OpenIV GTA modu, her zaman geliştirilmekte olan devam eden bir projedir. Programın daha yeni güncellemeleri arasında güvenilirlik yamaları, yeni dokular ve gölgeleme yer alıyor.

Bizim görüşümüz

Rockstar Games, herhangi birinin oyunun çevrimiçi sürümünü değiştirmesini yasaklasa da, çevrimdışı Windows sürümünü değiştirmek yine de çok eğlenceli olabilir. OpenIV modu, oyununuzu geliştirmek için çok yararlı, çok amaçlı bir düzenleyicidir çünkü artık GTA5’e ek olarak sınırlı sayıda başka oyuna mod uygulamayı destekler.

OpenIV (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

OpenIV (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

OpenIV Nasıl İndirilir?

Aşağıdaki butona basarak direkt indirebilirsiniz.

  • Lisans: Ücretsiz
  • Yayımcı: OpenIV
  • Boyut: 4.4 MB
  • Arayüz: İngilizce
  • Sistem:Windows  
  • Virüs Tarama0 / 17

[acf field=”buton_sablonu”]
Virüs taraması yapılmıştır ve %100 güvenlidir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: