Autodesk 3ds Max 2018

Saygın profesyonel 3B tasarım ve animasyon uygulaması Autodesk 3ds Max 2013 screenshot 1

3B Modelleme, Animasyon ve Görüntüleme Yazılımı

Autodesk 3ds Max ve Autodesk 3ds Max Design yazılımı, sanatçıların ve tasarımcıların enerjilerini teknik zorluklar yerine yaratıcılığa odaklamalarını sağlayan güçlü ve entegre 3B modelleme, animasyon ve görüntüleme araçları sunar. Temelde aynı teknolojiyi paylaşan bu ürünler, hem medya sektöründe çalışan oyun geliştiricileri, görsel efekt sanatçıları, hareket grafikleri sanatçıları ve diğer kreatif uzmanları, hem de mimarlar, tasarımcılar, inşaat mühendisleri ve görselleştirme uzmanları için özel araç setlerine sahiptir.

Autodesk 3ds Max 2018 ile yapabilecekleriniz:

  • Adobe® After Effects® ile birlikte çalışabilirlik—2B/3B veri alışverişinde daha yüksek bir standarttan yararlanın.
  • Yeni Görüntüleme Geçiş sistemi—Autodesk® Smoke® 2018, Adobe After Effects ve Adobe® Photoshop® yazılımlarında kullanmak üzere görüntüleme unsurları oluşturun.
  • ActiveShade interaktif NVIDIA® iray® görüntüleme—Kameralar, aydınlatma, malzemeler ve geometride değişiklik yapıldıkça sürekli yenilenen görüntüleme oturumuyla daha etkili bir biçimde yineleyin.
  • Autodesk® Revit® Architecture ve Autodesk® DirectConnect ile gelişmiş birlikte çalışılabilirlik—CAD ürünlerini kullanarak Revit dosyalarını 3ds Max yazılımına doğrudan aktarın ve endüstriyel tasarım verilerini alıp verin.
  •  MassFX geliştirmeleri—Yeni mCloth modülü, yırtılabilir kumaş ve dinamik bez bebek hiyerarşileri desteğine sahiptir.

Autodesk 3ds Max  2018 İndir

Lisans: Demo

Boyut: 1.96 GB

Alternatif indirme linki:

indir


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: