European Bus Simulator 2012

European Bus Simulator 2012’de, kurgusal Freyfurt şehrinde araç kullanıyorsunuz. Bu bir simülasyon oyunu ve yasalara ve dinlenme sürelerine uymanız, yolculara bilet satmanız ve dakik olmanız gerekiyor. Bu 32 bit sürümün yanı sıra, 64 bit de mevcut

European Bus Simulator 2012’ye başlarken otobüs terminaline yürüyecek, otobüsünüzü seçecek ve denetimlere göz atacaksınız. Size tüm denetimleri ve kısayolları gösteren bir öğretici de var. Freyfurt’ta caddelerde işaretlenmiş 450 istasyon, altıdan fazla kent alanı ve okul güzergahı gibi tamamlamanız gereken görevler var. Dahili bir editörde özel güzergahlar da oluşturabiliyorsunuz.

Sürüş beklediğiniz gibi olacak. Otobüsler büyük ve hantaldır ve diğer trafiği engellememek büyük bir sorundur. Otobüs kullanmayı sevyorsanız European Bus Simulator 2012’yi beğeneceksiniz; ama gelişmiş grafiklerine rağmen bu oyun halen karakter yönünden eksik. Bir simülasyon oyununun bu kadar kuru ve mizahsız olması için bir neden göremiyoruz.

European Bus Simulator 2012’de havalandırma ayarına kadar çok sayıda otobüs detayı var, bu nedenle aradığınız böyle bir şey ise bu mükemmel. Daha normal otobüs meraklıları Bus Simulator 2012’yi biraz ağır ve eğlencesiz bulabilir.

Artıları

  • Çok ayrıntılı
  • Yönlendirme düzenleyicisi dahil
  • Geliştirilmiş grafikler
Eksileri

  • Ortam donuk
  • Ses kötü

Yayımlandı

kategorisi

yazarı: