Nero 2013

nero-startsmart-burn-image-to-disc.png (453×451)

Orijinal ve en iyi yazma uygulaması

Nero Burning ROM, diske kayıt yapmanızı sağlayan klasik bir program. Veri disklerinden ses CD’lerine ve HD DVD’lere kadar her şeyi kaydedebilirsiniz. Program özellikle eşsiz olan bir dizi seçenek sunuyor ve CD ve DVD’lere yazmayıolabildiğince esnek hale getiriyor.

Nero Burning ROM orijinal Nero uygulamasıydı ve bazıları onun aynı zamanda en iyisi olduğunu söylüyordu. Yazma uygulaması olarak mükemmel. Nero Burning ROM kesinlikle piyasadaki en basit uygulama değil; ama basitlikten kaybettiklerini kalite, yapılandırma seçenekleri ve hız ile sunuyor.

Geniş anlamda Nero Burning ROM’u CD’lere, DVD’lere ve DVD ve CD ROM’larayazmada kullanabilirsiniz. Buraya kadar her şey normal. Ancak uygulamayı rakiplerinden ayıran şey mükemmel yapılandırma seçenekleri – bunları programı açar açmaz görüyorsunuz. Bunlar yeni başlayanlar için fazla gelebilir ama kavramanız uzun sürmüyor. Bir kez kavradınız mı, bu seçeneklerin Nero Burning ROM’un başlıca avantajları olduğunu anlıyorsunuz.

Ancak bu uygulama yapılandırma seçenekleriyle de yetinmiyor. Nero Burning ROM tüm CD/DVD ihtiyaçlarınızı aynı programdan karşılayabileceğiniz anlamına gelen çok sayıda ikincil araç da sunuyor: bir kodlayıcı, derleme aracı, dahili kaydedici ve disk gezgini var.

Nero Burning ROM, tüm CD ve DVD yazma ihtiyaçlarınız için hepsi bir arada bir uygulama.

Artıları

  • Mükemmel yapılandırma seçenekleri
  • Çok sayıda gelişmiş özellik
  • Kaynakları zorlamıyor
  • Her türlü diski destekliyor

Eksileri

  • Arayüz yeni başlayanlar için basit değil

Nero 2013 İndir

Alternatif indirme linki

Boyut: 2.44 MB

Lisans: Demo


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: