Netflix En Çok Izlenen Filmler 2021

Netflix’te En Çok İzlenen Filmler 2021

Netflix, dünyanın en büyük çevrimiçi yayın platformlarından biridir ve her yıl milyonlarca kullanıcı tarafından izlenen çok sayıda film ve dizi yayınlamaktadır. 2021 yılında da Netflix’te birçok popüler film yayınlandı ve bunlardan bazıları izlenme rekorları kırdı.

1. Kırmızı Bildirim (Red Notice)

Dwayne Johnson, Gal Gadot ve Ryan Reynolds’un başrollerini paylaştığı Kırmızı Bildirim, 2021 yılının en çok izlenen Netflix filmi oldu. Film, dünyanın en çok aranan sanat hırsızı olan Nolan Booth’un (Reynolds) peşine düşen FBI ajanı John Hartley’i (Johnson) ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Sarah Black’i (Gadot) konu alıyor.

2. Adamın Öfkesi (Wrath of Man)

Guy Ritchie’nin yönettiği Adamın Öfkesi, Jason Statham’ın başrolünü oynadığı bir aksiyon filmi. Film, gizemli bir geçmişe sahip olan H (Statham), bir nakliye şirketinde güvenlik görevlisi olarak işe başlar ve kısa sürede şirketin hedef haline geldiğini fark eder.

3. Don’t Look Up

Adam McKay’in yönettiği Don’t Look Up, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep ve Jonah Hill’in başrollerini paylaştığı bir kara komedi filmi. Film, dünyaya yaklaşan bir kuyrukluyıldızın haberini veren iki bilim insanının (DiCaprio ve Lawrence) hikayesini konu alıyor.

4. The Power of the Dog

Jane Campion’un yönettiği The Power of the Dog, Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons ve Kodi Smit-McPhee’nin başrollerini paylaştığı bir drama filmi. Film, 1920’lerde Montana’da geçen bir hikayeyi konu alıyor ve iki kardeşin (Cumberbatch ve Plemons) arasındaki ilişkiyi ve aileye yeni katılan bir kadın (Dunst) ile olan etkileşimlerini anlatıyor.

5. The Mitchells vs. the Machines

Mike Rianda ve Jeff Rowe’un yönettiği The Mitchells vs. the Machines, bir animasyon komedi filmi. Film, bir yolculuğa çıkan Mitchell ailesinin hikayesini konu alıyor ve aile üyelerinin birbirleriyle olan ilişkilerini ve yapay zekanın yükselişini konu alıyor.

6. The Harder They Fall

Jeymes Samuel’in yönettiği The Harder They Fall, Jonathan Majors, Idris Elba, Regina King ve Lakeith Stanfield’in başrollerini paylaştığı bir western filmi. Film, 1890’larda geçen bir hikayeyi konu alıyor ve Nat Love (Majors) adlı bir kovboyun, ailesini öldüren Rufus Buck (Elba) adlı bir suçlunun peşine düşmesini anlatıyor.

7. The Old Guard

Gina Prince-Bythewood’un yönettiği The Old Guard, Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts ve Chiwetel Ejiofor’un başrollerini paylaştığı bir aksiyon filmi. Film, ölümsüz bir grup paralı askerin hikayesini konu alıyor ve bu askerlerin dünyayı tehdit eden bir tehlikeye karşı mücadelesini anlatıyor.

8. The Dig

Simon Stone’un yönettiği The Dig, Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James ve Johnny Flynn’in başrollerini paylaştığı bir drama filmi. Film, 1939 yılında İngiltere’de geçen bir hikayeyi konu alıyor ve bir arkeoloğun (Fiennes) Sutton Hoo’da yaptığı kazı çalışmalarını ve bu kazıların İngiliz tarihine olan etkisini anlatıyor.

9. The Guilty

Antoine Fuqua’nın yönettiği The Guilty, Jake Gyllenhaal’ın başrolünü oynadığı bir gerilim filmi. Film, bir acil durum çağrı merkezinde çalışan Joe Baylor (Gyllenhaal) adlı bir polisin hikayesini konu alıyor ve Joe’nun bir kadının kaçırılmasıyla ilgili bir çağrı alması ve bu çağrıyı kullanarak kadını kurtarmaya çalışmasını anlatıyor.

10. The Woman in the Window

Joe Wright’ın yönettiği The Woman in the Window, Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie ve Julianne Moore’un başrollerini paylaştığı bir gerilim filmi. Film, agorafobisi olan bir kadının (Adams) hikayesini konu alıyor ve bu kadının komşusunun ailesinde meydana gelen bir cinayete tanık olması ve bu cinayeti çözmeye çalışmasını anlatıyor.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: