Recuva (2022) Türkçe Son Sürüm Windows 11-10 İçin

Recuva ile Windows bilgisayarlarda yanlışlıkla silinen dosyaları kurtarın!

Recuva oldukça kullanıcı dostu bir dosya kurtarma programı.

Recuva’nın iki farklı versiyonu bulunuyor. Bunlardan birisi %100 ücretsizdir ve uygulama içi satın alma teklifi falan sunmaz. Sizi asla rahatsız etmez. Sahip olduğu özellikleri sonuna kadar özgürce kullanabilirsiniz.
Recuva’nın profesyonel sürümü ise veri kurtarma işiyle uğraşan firmaları veya ekonomik karşılığı olan ciddi verileri kurtarmak isteyen kişileri ilgilendiriyor.
Bana sorarsanız, Recuva ücretsiz sürümü işinizi fazlasıyla görecektir. Çünkü ücretli sürümde sadece otomatik güncelleme, sanal sabit sürücü desteği ve premium ekip desteği bulunuyor. Yani olmazsa olmaz şeyler değil.

Recuva nedir ne işe yarar?

Bilgisayar konusunda ne kadar uzman olursanız olun, dosyaları yanlışlıkla silmek sandığınızdan çok daha sık gerçekleşen bir olay. Bu yüzden Recuva gibi bir araca sahip olmak her zaman iyi bir fikir. Recuva (“recover” gibi okunuyor) ile, bilgisayarınızdan, USB sürücünüzden, MP3 çalarınızdan, hatta fotoğraf makinenizin hafıza kartından yanlışlıkla silinen dosyaları kurtarabilirsiniz.

Geri dönüşüm kutusundan kalıcı olarak silinen dosyalar nasıl kurtarılır?

Çok kullanışlı bir kurtarma sihirbazı dosyalarınızı bulma konusundaki tüm tahmin edilebilir işleri hallediyor. Yapmanız gereken tek şey kurtarmak istediğiniz dosya türünü (fotoğraf, e-posta, video, vs.) seçmek ve nerede bulunabileceğini (geri dönüşüm kutusu, medya kartı, vs.) göstermek. Recuva’nın işi bittiğinde kurtarılabilir bütün dosyaların bulunduğu bir liste göreceksiniz ve bu listeyi çeşitli şekillerde sıralayabilir ve özelleştirilebilir bir filtre aracıyla listede arama yapabilirsiniz. Daha sonra kurtarmak istediğiniz dosyayı seçebilir ve işinizi halledebilirsiniz.

Sonuçta Recuva yalnızca bir yazılım aracı ve mucize yaratması beklenemez. Dosyaları sildikten sonra programı ne kadar çabuk kullanırsanız onları kurtarma şansınız o kadar fazla olur. Ayrıca dosyaları başka bir sürücüye kaydetmeyi deneyin. Bu da başarı oranını arttıracaktır.

Bilgisayardan silinen fotoğrafları nasıl geri getirebilirim?

Bazı önemli dosyaları veya fotoğrafları kazara sildiyseniz korkmayın: Recuva’yı kullanmayı deneyin ve dosyalarınızı muhtemelen kurtaracaksınız!

Recuva Nasıl Kullanılır? Recuva Kullanımı

Artıları

  • Kullanımı çok kolay
  • Silinen dosyaları geri almak için size son bir şans veriyor
  • Derin tarama seçeneği

Eksileri

  • Sonuçlar garanti değil
  • Taramalar, özellikle de Derin Tarama’lar yavaş olabiliyor

Recuva bilgisayara nasıl indirilir? Recuva ücretsiz indir

PROGRAMI İNDİR (SON SÜRÜM VE TÜRKÇE):

  • Boyut: 11,3 MB
  • Lisans: Ücretsiz
  • Platform: Windows 11-10-8-7
  • Son güncelleme: 12 Haziran 2022

indir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ (ÜSTTEKİ ÇALIŞMAZSA BUNLARI DENEYİN)

indir

Modern işletim sistemlerinin çoğunda bir dosyayı ilk defa sildiğinizde, dosya “Geri Dönüşüm Kutusu” ya da “Çöp Kutusu” olarak adlandırılan bir klasöre gönderiliyor. Geri dönüşüm kutusundaki dosya henüz silinmemiş bir halde ve diskinizde yer kaplamaya devam ediyor.
  1. Windows 10 PC’de silinen dosyayı içeren klasörü açın. …
  2. Windows Arama çubuğuna Dosya Geçmişi yazın ve Dosya Geçmişini açın.
  3. Dosya Geçmişinde, verilerinizi kaybettiğiniz klasör yolunu arayın, tüm dosyalar o klasörün en son yedeğinde görüntülenecektir.
Android telefonunuzda OneDrive uygulamasını açtıktan sonra ekranın altında menüyü görüyorsunuz. Burada “Ben” bölmesini seçiyorsunuz. Karşınıza çıkan listede “Geri Dönüşüm Kutusu” seçeneği bulunuyor. Buraya giriş yaptığınızda silinen fotoğraflarınızı buluyorsunuz.
Farklı bir hesapta olduğunuz için bazı fotoğraflar kaybolmuş gibi görünebilir.
  1. Bilgisayarınızda photos.google.com adresine gidin.
  2. Google Hesabınızda oturum açın.
  3. Sağ üstteki profil resmini tıklayın.
  4. Fotoğrafları yedeklediğiniz hesapta oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
Google Fotoğraflar‘da yedeklenen bir fotoğrafı veya videoyu silerseniz söz konusu öğe 60 gün boyunca çöp kutusunda kalır. Android 11 veya sonraki bir sürümün yüklü olduğu cihazınızda bulunan bir öğeyi yedeklemeden silerseniz söz konusu öğe 30 gün boyunca çöp kutunuzda kalır.

Yayımlandı

kategorisi

yazarı: