Counter Strike 1.5 Bedava İndir Ücretsiz Yükle Son Sürüm Download

Counter Strike 1.5 Bedava İndir Ücretsiz Yükle Son Sürüm Download

Counter Strike, oynadığımda adrenalin akışının sürekli olduğu ve oynamayı bırakamadığım bir oyun. Aynı zamanda, diğer oyuncular kadar iyi olmamamam nedeniyle her zaman kızgın oluyorum!

Counter Strike 1.5 Bedava İndir Ücretsiz Yükle Son Sürüm Download

Oyuna geçelim. Counter Strike, ünlü Half-Life’ın iki hayran tarafından yapılan bir modifikasyondur.

Uzmanların adıyla, taktiksel bir ilk kişi nişancı video oyunudur ve iki taraf arasından seçim yapabilirsiniz: teröristler ve onlara engel olmaya çalışan anti-teröristler yani özel hareket timi.

Ayrıca dört modda oynayabilirsiniz: rehine/rehineleri koru, bomba hedefi/bombayı defuse et, alandan kaç/bölgeyi koru ve VIP’yi çevir/koru.

Bu oyunun en orijinal yönlerinden bazıları olmayabilir ama iyi uygulanmıştır. Oyuncu olarak karşılaştığım bir problem, takımların daha iyi silah ve ekipman satın alabildiği ve kazandıkça daha güçlü bir ateş gücüne sahip olmalarıdır. Bu nedenle, kazanma serisi olan takım diğerine orantısız bir avantaj sağlar.

CS’de en sevdiğim şeylerden biri, oyun içindeki “mali durumunuza” göre silah seçme yeteneğidir. Oyuncunun seçenek aralığı, el bombaları, tabanca, av tüfekleri, keskin nişancı tüfekleri ile başlar ve bitti. Her biriyle iyi olmak, en azından benim için kolay değil! Bu nedenle oyunculara önerim, rahat olduğunuz bir silahı seçin ve devam edin.

Sonuç olarak, oyunun bazı küçük eksikliklerine rağmen sadece harika ve çok bağımlılık yaratıcı. Bu oyunu tavsiye ediyorum, ancak zamanla beni oyunda yenecekler.

Counter-Strike (Türkçe: Karşı Taarruz) taktiksel FPS aksiyon oyunudur. İndireceğiniz bu oyun ise Counter Strike 1.5 sürümüdür.

Counter Strike 1.5 Sürümü Hakkında Bilgi

Oyun mekanikleri bakımından, oyunun temel mekanikleri serinin daha sonraki oyunlarında olduğu gibi aynıdır. Her tur için para kazanırsınız, miktar birçok faktöre bağlı olarak değişir ve bunları silah ve zırh satın almak için kullanırsınız.

Bir taraf müttefikler, diğer taraf ise teröristler olarak oynar ve genellikle teröristler müttefiklerin durdurması gereken bir amaç gerçekleştirmeye çalışır.

Ekibinizle sürekli iletişim kurmanız gerekir, çünkü haritanın bilgisi ve rakip takip etmek çok önemlidir. Rakibinizi nerede aramak gerektiğini bilmek, onlarla çarpışmalarda kazanmak için anahtar roldür çünkü bir tek atışta onları öldürebilirsiniz.

Onları vurmak için hedefinizi hızlıca değiştirmeniz gerekirse, zaten avantajsızsınızdır.

Genel olarak, Counter-Strike 1.5 grafikleri açısından eski kalıyor ancak oyun mekanikleri hala sağlamdır. Daha sonraki versiyonlarda düzeltilen birkaç kaba arayüz dışında, büyüklük işaretleri zaten kesin olarak yerleşmişti.

indir
 Alternatif indirme linki:
indir
  • Lisans :Ücretsiz
  • Boyut :121 MB
  • Dil :İngilizce

Bir şunu diyen bir yazı 'Counter Teröristler: 0 Teröristler: Konuş adi herif bombayı nereye diktiniz ? $16000 1:31 Wallahi bilmiyorum ben daha silah alıyodum arkadaşlar gitmiş dikmiş.. bey Yalancıyı dilenci ?' görseli olabilir

Counter Strike 1.5 Bedava İndir Ücretsiz Yükle Son Sürüm Download

Minh Lee ve Jess Cliffe tarafından yaratılmış Half-Life adlı oyunun eklentisi olup daha sonra Valve Corporation tarafından isim hakları satın alınarak geliştirilmeye devam edilmiş bir taktiksel FPS aksiyon oyunudur. Oyun teröristler ve terörle mücadele ekibi olmak üzere iki takım olarak devreler halinde oynanmaktadır. Her devre başında takımlar önceki devredeki başarılarına göre kazandıkları para ile kendilerine silah alırlar. Oyunda terörist ve terörle mücadele ekibinin farklı noktalarda başladığı, genel olarak da farklı amaçlarının olduğu haritalar mevcuttur. Bölümlerde hedef ya karşı takımı tamamen öldürmek ya da görev yapmaktır.
Oyunun 1.5 sürümü ilk çıktığında genel olarak internet kafelerde arkadaşlarımız ile kıyasa yarıştığımız, en popüler haritası De Dust olan efsanevi bir oyundu. Takım arkadaşlarımız ile sürekli telsiz konuşmalarında diyalog halinde olup, çok dikkatli şekilde pusular kurulan bir oyundu.
Ses ve görüntü grafikleri ile bilgisayarınızdan fazla bir gereksinim istemeyen oyunu evinizde işinizde ya da dileğiniz başka bir nokta da dilediğinizce oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler.
indir
 Alternatif indirme linki:
indir
  • Lisans :Ücretsiz
  • Boyut :121 MB
  • Dil :İngilizce

Yayımlandı

kategorisi

yazarı: