Microsoft Word (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

Microsoft Word (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

Windows PC için Microsoft Word indir Türkçe son sürüm ücretsiz! Ürün anahtarı (serial) bu yazının en alt kısmında verilmiştir.

Microsoft Office’in dünya çapında en yaygın kullanılan ofis paketi olması, onun norm haline gelmesine yardımcı oldu. Bu koleksiyonda yer alan araçlardan bazıları olarak tanınmış Excel, PowerPoint ve tabii ki metin işlemcisi Word’den bahsetmeliyiz.

Makaleleri üretmek, düzenlemek ve geliştirmek için ideal yöntem.

Yazılı içerik oluşturmayla ilgili her şey üzerinde hızlı bir şekilde çalışmayı mümkün kılan çok çeşitli özellikler ve işlevler sunduğundan, gidilecek yazma aracıdır. Genel olarak, Microsoft Word, kelime işlem programlarının zirvesidir. En popüler formatlarla uyumluluğu, basitliği ve oluşturma ve düzenleme faaliyetlerindeki çok yönlülüğü nedeniyle lider bir uygulamadır.

Programın yerel DOC formatına, belgelerle ilgilenen herhangi bir araçla erişilebilir.

Orijinal yazılı materyal oluşturma.

Okurken dikkat dağıtıcı şeylerden kaçınmak.

Birçok form kullanın.

Tablolar, çizelgeler ve fotoğraflar gibi diğer bileşenleri ekleyin.

dilbilgisi ve yazım hatalarını otomatik olarak düzeltir.

Ücretsiz ofis takımlarının kullandığı ODF (OpenDocument Format) dosyaları uyumludur.

Çevrimiçi veya dahili olarak bir şeyler arayın.

Gerçek zamanlı olarak birlikte çalışın.

Başkalarının yaptığınız iş hakkında ne düşündüğünü öğrenin.

Matematiksel denklemleri girmek için kalem modunu kullanın.

Eşitlemek için OneDrive’ı işinize bağlayın.

PDF’leri değiştirmek için destek.

Word çevrimiçi işbirliğini teşvik ediyor:

Hepimizin beklediği bu programın genel özellikleri şimdiye kadar okuduklarınızın bir kısmı. Microsoft’un özelliklerini profesyonel, eğitim ve ev alanlarında bugün nasıl çalıştığımıza uyarlamaya çalışmasının nedeni, milyonlarca kullanıcı için hala tercih edilen yazılım olmasıdır.

Ofislerde, evlerde ve okullarda kullanılan bir cihaz.

Her zaman İnternet’e bağlı olduğumuz ve Word’ün farklı olmayacağı için bu özelliği herhangi bir uygulamada tanıtmak mantıklıdır. Diğer kullanıcılar için okuma ve yazma izinlerini etkinleştirmek için, dahil edilmiş OneDrive ile dosya senkronizasyonu vardır. Sonuç olarak, bir belge üzerinde işbirliği yaparsanız, her zaman en son sürüme erişebilirsiniz. Ve ikincisi, her bir ekip üyesinin yapılan tasarım, içerik ve biçim değişiklikleri hakkında bilgi edinebilmesi için yorum ve yanıt alanları ile birlikte.

Bir hata olması durumunda, herhangi bir değişiklik yapılmadan önce belgeleri kurtarmamızı sağlayan geçmiş sürümü sayesinde her zaman önceki bir sürümü geri yükleyebilirsiniz.

Ücretsiz deneme sürümüne erişmek için Office 365’e kaydolmalı ve kredi kartı bilgilerinizi girmelisiniz. Her durumda, bu abonelik düzenlemesini çekici bulabilirsiniz çünkü her zaman çevrimiçi olarak indirilebilecek en yeni yükseltmelere sahip olacaksınız (Normalde böyle ama sitemizden ücretsiz ve direkt olarak indireceksiniz bu yazıyı sonuna kadar okuyun).

Microsoft Word (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

Microsoft Word Nasıl İndirilir?

Aşağıdaki butona basarak direkt indirebilirsiniz.

  • Lisans: Deneme (Önizleme sürümü ücretsizdir)
  • YayımcıMicrosoft
  • Boyut: 6.1 MB
  • Arayüz: Türkçe
  • Versiyon: 20.12.2016

[acf field=”buton_sablonu”]
Virüs taraması yapılmıştır ve %100 güvenlidir.

Not: Microsoft Word 2023 yılında ayrı bir yazılım olarak indirilemiyor. Onun yerine Office 365 paketi içerisinde yer alıyor ve tüm yazılım paketini indirmek zorunda kalıyorsunuz ki oldukça pahalı bir pakettir.

Bu nedenle Microsoft Word programının ayrı olarak indirip önizleme sürümünü sınırsız bir şekilde deneyebileceğiniz 2016 sürümünü paylaşıyoruz.

Buraya Dikkat: Bu ürün Microsoft Office 2016 Önizleme versiyonudur ve 180 günlük süre ile ücretsiz olarak kullanılabilir. Daha sonrası için lisans satın almanız gerekmektedir. Önizleme versiyonu için kayıt anahtarı: NKGG6-WBPCC-HXWMY-6DQGJ-CPQVG


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: