FileZilla (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

FileZilla (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

Windows PC için FileZilla indir Türkçe son sürüm ücretsiz!

FileZilla, Dünya’nın en çok kullanılan FTP programıdır.

Bazı durumlarda FTP sunucuları arasında toplu dosya aktarımı yapılması gerekebilir. Ve hala bu zorlu aktiviteyi daha güvenli ve daha basit hale getirmeye kendini adamış birçok müşteri var. Filezilla’yı çalıştırın.

Uygulamayı kullanarak herhangi bir FTP sunucusuna ve bu sunucudan dosya aktarabilirsiniz. Zamana ayak uydurur ve daha iyi olmaya devam eder. Ancak bulut depolama hizmeti endüstrisinde dayanabilir mi? Hadi araştıralım.

Mevcut en iyi FTP istemcisi, Filezilla olarak bir üne sahiptir. Dosya paylaşımını hızlandıran ve basitleştiren pratik özelliklerle doludur.

Filezilla’yı test etmelisiniz çünkü programın uzun süredir kullanıcılarının bu konuda yapacak çok fazla şikayeti yok. Site Yöneticisi, Dosya altındaki bir sekmedir. Daha karmaşık bağlantılar için tasarlanmış bu bağlantı türü ile şifreleme, sunucu türü ve aktarım ayarlarını yapabilirsiniz.

Bağlandıktan sonra, tek yapmanız gereken dosyaları sol bölmeden sağ bölmeye sürüklemektir ve işiniz bitti. dosya aktarımı Bu mimari sayesinde dizin içeriklerini bir bakışta daha kolay karşılaştırabilirsiniz. Belirli belgeleri hızlı bir şekilde bulmak için dosya adı filtreleri de oluşturabilirsiniz.

FTP, SSL/TLS üzerinden FTP (FTPS) ve SSH Dosya Aktarım Protokolü, Filezilla (SFTP) tarafından desteklenir. 4 GB’den büyük dosyalar için, bağlantının başarısız olması nedeniyle durdurulan aktarımları yeniden başlatabilirsiniz.

Aktarım hızı sınırlamaları belirlemenize ve dosyalarınızı uzaktan değiştirmenize veya aramanıza olanak tanır. Kaynak hizmet meşgul olduğunda bile kullanılabilir bir bağlantıyı koruyan canlı tutma sistemi de oldukça faydalıdır. Filezilla, kaynak koduna açık kaynaklı yazılım olarak erişim sağlar.

Ek olarak, istemcileri ücretsiz olarak indirilebilir. Teknoloji ayrıca yaratıcılar tarafından hala güncellenmektedir ve tüm gerekli belgeler web sitelerinde mevcuttur. Filezilla ile ilgili ihtiyacınız olan tüm bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

İnternet veri tabanları, yardım almanızı kolaylaştırır. Topluluk forumu ve geliştiricilerin IRC kanalı, yardım almak için daha fazla seçenek sunar.

Bu program hangi sistemlerde kullanılabilir?

Filezilla, Windows XP, Vista ve 7 ve sonraki sürümlerle uyumludur. Hem 32-bit hem de 64-bit işlemcileri desteklediğinden, PC’niz için uygun programı aldığınızdan emin olun. Bu FTP istemcisi OS X 10.5 veya üstü ile uyumlu olduğundan, Mac kullanıcıları da kullanabilir. Bu yazılım ayrıca Debian’a özel bir sürüm içerir, ancak diğer dağıtımlarla kusursuz bir şekilde çalışır.

Tercih edilebilir bir alternatif var mı?

FTP için Cyberduck çok sevilen bir programdır. WordPress, her iki platformla da uyumlu olmasına rağmen, bu aracı Mac ve Windows kullanıcıları için önerir.

Seçtiğiniz herhangi bir yerel araç, belgelerinizi değiştirmek için kullanılabilir ve uygulama, düzenlenen dosyaları uzak bir depolama konumuna gönderir.

Amazon S3, Microsoft Azure veya Dropbox’a bile bağlanabilirsiniz. Hem Windows hem de Mac kullanıcıları, ExpanDrive’ın bulut yedekleme hizmetlerini kullanabilir. Uygulama, kullanılabilirliği iyileştirmek için periyodik olarak güncellenir.

Arka planda görünmez bir şekilde çalışırken, dosyalarınızı bilgisayarınızdaki herhangi bir yerden doğrudan bulut depolama alanınıza güncelleyebilir. Dosyaları buluta kaydetmeyi yerel olarak depolamak kadar basit hale getirmek için bulut depolama uygulamanızı ExpanDrive’a bağlayın.

Bizim görüşümüz

FTP’nin popülaritesi giderek azalırken, Filezilla hizmetlerinin en yüksek kalitede kalmasını sağlar. Platformlar arası uyumludur ve kullanımı kolay bir arayüz sunar.

Hızlı dosya aktarımlarını ve kullanıcı güvenliğini garanti etmek için geliştiriciler tarafından yazılım güncellemeleri yapılmaya devam ediyor. Daha çekici ve çok etkili özelliklerden bazıları, yoğun sunucular için destek ve kullanılabilir bağlantı saklamayı içerir.

İndirmemi önerir misiniz?

Evet. Bedava, verimli ve güvenlidir.

Artıları

  • kolay arayüz
  • Ücretsiz
  • kesilen bir bağlantıdan sonra devam eder

FileZilla (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

Eksileri

  • hacimli
  • pek çağdaş

FileZilla Nasıl İndirilir?

Aşağıdaki butona basarak direkt indirebilirsiniz.

  • Lisans: Ücretsiz
  • Yayımcı: Tim Kosse
  • Boyut: 10.7 MB
  • Arayüz: Türkçe
  • Sistem:Windows  

[acf field=”buton_sablonu”]
Virüs taraması yapılmıştır ve %100 güvenlidir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: