USB Disk Security (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

USB Disk Security (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

Windows PC için USB Disk Security indir Türkçe son sürüm ücretsiz!

USB Disk Security adlı bu uygulama, USB aygıtlarının güvenliğini kontrol etmek için tasarlanmıştır. USB Disk Security’yi kullanarak bilgisayarınızda kullandığınız USB disklerini analiz edin.

Artık daha fazla çevrimiçi depolama seçeneği olduğu için bir usb bellek üzerinde bir yerden diğerine bilgi taşımak daha az sıklıkta olsa da, özellikle büyük dosyalarla çalışırken bunu yapmak hala önemli olabilir.

Başlıca dezavantajı, enfeksiyonları yaymanın nispeten basit bir yolu haline gelmeleridir; sonuç olarak, USB Disk Güvenliği tanıtıldı. USB cihazınızın dayanıklılığını kontrol edin.

Hangi USB aygıtlarının bilgisayara takılı olduğunu, üzerlerinde bulunan verilerin bütünlüğünü tehlikeye atabilecek virüsler içermediğini doğrulamayı mümkün kıldığından, USB Disk Güvenliği’nin nasıl çalıştığını anlamak kolaydır.

Öte yandan, USB Disk Güvenliği, bir USB’nin bir bilgisayara bağlanmasını tamamen engellemenize veya hatta bilgisayarda kayıtlı verilerin bir USB cihazına gönderilmesini engellemenize izin verdiği için oldukça yardımcı olabilecek iki ayara sahiptir.

Bu seçenekler, USB aygıtından gelen bir virüsün bilgisayarınıza asla bulaşmamasını garanti etmek için USB Disk Güvenliği’ni indirmeyi en iyi yaklaşım haline getirir.

USB Disk Security (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

USB Disk Security Nasıl İndirilir?

Aşağıdaki butona basarak direkt indirebilirsiniz.

  • Lisans: Deneme
  • Yayımcı: Zbshareware Lab.
  • Boyut: 3.9 MB
  • Arayüz: Türkçe
  • Sistem: Windows  
  • Virüs Tarama1 / 11

[acf field=”buton_sablonu”]
Virüs taraması yapılmıştır ve %100 güvenlidir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: