Windows ISO Downloader (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

Windows PC için Windows ISO Downloader indir Türkçe son sürüm ücretsiz!

Hem Microsoft Office hem de Microsoft Windows işletim sistemi sürümlerini direkt olarak indirebileceğiniz harika bir araç.

Orijinal Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 disk görüntülerinin (ISO’lar) yanı sıra Office 2010, Office 2013, Office 2016, Office 2019, Expression Studio ve Office for Mac, Windows ISO Downloader ile hızlı ve kolay bir şekilde indirilebilir.

Microsoft’un eski alt yüklenicisi “Digital River”, geçmişte ürünlerinin çoğu için disk görüntüleri sağladı. Nisan 2014’ün başlarında, bu indirmeler sonlandırıldı. Daha sonra Microsoft, TechBench web sitesinde az sayıda indirme yaptı. Bu TechBench tabanlı araç, indirilebilecek bir dizi gizli ürün sunar.

SIKÇA SORULAN SORULAR

“Bu dosyaya şu anda erişilemiyor. Lütfen daha sonra tekrar ziyaret edin.” uyarısını anlıyorum.

Şu anda dosyaya erişilemiyor. Windows 7 ve Office 2010 için aynı anda yalnızca çok az sayıda farklı indirme sağlayabilir. Daha sonra kilidi açılacak dosyalara halkın isteği doğrultusunda karar verilir. Yeşil vurgular, şu anda mevcut olan indirmeleri gösterir.


Daha önceki sürümlerde sunulan bazı Windows ve Office sürümlerini ve dillerini bulmakta sorun yaşıyorum.

Office 2007, yaşam döngüsünün sonuna ulaştığı için artık kullanılamıyor. Microsoft, Office 2010 ve Windows 7 için kullanılabilen indirme sayısını sınırlamıştır. En önemli sürümleri yeniden canlandırmıştır. Sizin ve diğer kullanıcıların indiricinin devam eden kullanılabilirliğinden faydalanabilmeniz için, belirli bir sürümün veya dilin eksik olduğunu düşünüyorsanız lütfen ilgili bir ürün anahtarı vermeyi düşünün.


Windows Enterprise, Server, Vista ve diğer sürümler indirme seçimine dahil edilebilir mi?

Microsoft’un sunduğu her sürüm dahildir. Liste, Microsoft’un gelecekte bunları kullanıma sunmaya karar vermesi durumunda diğer sürümleri de içerecektir.


İndirme seçeneklerini daha fazla dil içerecek şekilde genişletebilir misiniz?

Microsoft’un sunduğu her dil dahildir. Liste, Microsoft’un gelecekte dahil etmeye karar verdiği diğer dilleri de içerecektir. Daha fazla Windows 7 sürümünün ve dilinin kilidini açmak için ISO görüntüsündeki ei.cfg dosyası silinebilir. İndiricinin ISO araçları bunu gerçekleştirmek için kullanılabilir.


NOT: .NET Framework yüklü olması gerekiyor, unutmayın!

Windows ISO Downloader - 🔽 Free Download | Rocky Bytes

Windows ISO Downloader Nasıl İndirilir?

Aşağıdaki butona basarak direkt indirebilirsiniz.

  • Lisans: Ücretsiz
  • Yayımcı: Jan Krohn
  • Boyut: 7 MB
  • Arayüz: İngilizce
  • Sistem: Windows  
  • Virüs Tarama0 / 17

[acf field=”buton_sablonu”]
Virüs taraması yapılmıştır ve %100 güvenlidir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: