Bus Simulator Demo 2008

Şehir içinde otobüs şoförlüğü yapmanın zorlukları

Image

Bus Simulator sizi geleneksel bir şehiriçi otobüsünün direksiyonuna geçiriyor ve size şehiriçi hatlardan herhangi birini tamamlamak gibi “görevler” veriyor. Fakat, Bus Simulator yalnızca bir sürüş simülasyonu değil; yani bilet fiyatlarına karar vererek veya daha çok kar elde etmek için aracın reklam alanlarını kiraya vererek tüm diğer işleri de sizin halletmeniz gerekecek.

Bus Simulator’da otobüs kullanmak ilk bakışta göründüğü gibi kolay değil: bilinmeyen bir şehirde yol bulmaya çalışmanın yanı sıra (haritayı M tuşuna basarak açabileceğinizi unutmayın), hattınız üzerindeki her durakta durmak, kapıları açıp kapamak ve bir sonraki durak için yola koyulmak zorundasınız. Ayrıca, trafik işaretlerine uymayı da unutmayın: Ben kırmızı ışıkta durmadım (çok fazla GTA IV oynamak sürüş tarzımı ciddi şekilde etkiliyor ama neyse ki sadece sanal ortamda) ve 5 dakika içinde oyundan çıkarıldım.

Bus Simulator’ın grafikleri gayet güzel, oldukça gerçekçi; ama elbette gördüklerim içinde en iyisi değil. Fiziğe yeterince önem verilmediği belli oluyor, özellikle de diğer nesnelere ve arabalara çarpınca (Gülmeyin: şoförlüğüm hiç de kötü değildir, sadece her şeyi denemek lazım!). Bunların dışında, Bus Simulator gerçek hayatta otobüs kullanmak kadar heyecanlı görünen, gayet özgün bir oyun.

Bus Simulator oyunun en önemli özelliği kesinlikle özgünlüğü. Bunun dışında sizi bir süre eğlendirebilen yönetim işlerinin eklendiği standart bir sürüş simülasyonu.

Artıları

  • Özgün bir fikir
  • Göründüğünden daha zorlayıcı

Eksileri

  • Yeterince heyecanlı değil – Çabuk sıkılmak mümkün
  • Fiziksel olarak beklenildiği kadar gerçekçi değil

Boyut: 171 MB

indir

Alternatif indirme linkleri

indir

indir


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: