Adobe InDesign (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

Adobe InDesign (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

Windows PC için Adobe InDesign indir Türkçe son sürüm ücretsiz!

En popüler masaüstü yayıncılık programı!

Piyasadaki en iyi bilgisayar sayfası tasarım programı olan Adobe InDesign’ın mizanpaj uygulaması, hem basılı hem de dijital medya için çarpıcı belgeler oluşturmanıza, ön kontrol yapmanıza ve yayınlamanıza olanak tanır.

Posterler, kitapçıklar, dijital dergiler, e-Kitaplar, etkileşimli PDF’ler ve daha fazlasını oluşturmak için ihtiyacınız olan her şey InDesign CC’de bulunur.

Sektörün en iyi sayfa tasarımı ve düzeni araç seti ile masaüstü ve mobil cihazları kullanarak basılı kitap ve broşürlerden dijital dergilere, e-Kitaplara ve etkileşimli çevrimiçi belgelere kadar her şeyi geliştirebilir, ön kontrol edebilir ve yayınlayabilirsiniz.

Adobe InDesign, Creative Cloud’un bir bileşeni olduğundan, uygulama içinden Adobe Stock dahil tüm varlıklarınıza anında erişebilir ve herhangi bir ilhamı anında çarpıcı bir sanat eserine dönüştürebilirsiniz.

Ayrıca, Adobe CreativeSync sayesinde masaüstü ve mobil uygulamalarınızdaki her şey birbirine bağlanır. Araç, basılı veya dijital ortamda çalışsanız da sayfadan fırlayan mizanpajlar oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Adobe Stock Images ile yaklaşan yaratıcı çalışmanızı tamamlayacak ideal görüntüyü veya fotoğrafı bulabilirsiniz! Sadece 10 gün boyunca ücretsiz fotoğraflar!

Adobe InDesign  Özellikleri ve Öne Çıkanlar

Basılı bir açıklama yapın

Broşürlerden, yıllık raporlardan, süreli yayınlardan ve kitaplardan kırtasiye malzemelerine, el ilanlarına ve posterlere kadar her şeyi oluşturun. Profesyonel mizanpaj ve dizgi araçlarını kullanarak zengin grafikler, fotoğraflar ve tablolarla birlikte zarif tipografi ile çok sütunlu sayfalar tasarlayabilirsiniz. Ve belgelerinizi baskıya hazırlamak için sadece birkaç tıklama yeterlidir.

Elektronik yayınlar İnanılmaz karşılaşmalar

Okuyucuların ilgisini çekmek için dijital dergilerde, e-Kitaplarda ve etkileşimli çevrimiçi belgelerde müzik, video, slayt gösterileri ve animasyonlar oluşturun. Platform, tasarım bileşenlerinizin yönetimini kolaylaştırır ve EPUB, PDF ve HTML dahil olmak üzere herhangi bir formatta sürükleyici deneyimlerin hızlı bir şekilde sunulmasını sağlar.

Ekibinizin tek bir iletişim halinde olmasını sağlayın

Daha hızlı ve akıllı tasarım yapmak için işbirliği için yapılmış araçları kullanın. In Design’ın Adobe InCopy CC ile sorunsuz entegrasyonu sayesinde, mizanpajlar üzerinde yazarlar ve editörlerle aynı anda işbirliği yapabilirsiniz. Tüm girdilerinizi görmek için PDF’lerden yorumları ve düzeltmeleri içe aktarın. Ek olarak, ekibinizle metin, renk, resim ve daha fazlasını paylaşmak için Creative Cloud Libraries’i kullanabilirsiniz.

PDF için yorum içe aktarma

Bir dosyaya eklediğiniz yorumlar artık bir PDF oluşturduğunuzda, değerlendirme için uygulamaya geri getirilebilir.

Düzen değişikliği

Belgenizdeki metin ve grafikler artık belgenin boyutu değiştiğinde otomatik olarak yeniden boyutlandırılıyor.

Özellikler paneli

Yeni, daha kullanıcı dostu arayüz sayesinde uygun kontrollere uygun zamanda erişmek artık her zamankinden daha kolay.

İçeriğe Sığdır

Görüntüleri odakta kalacak şekilde otomatik olarak yeniden boyutlandırmak ve sığdırmak için Adobe Sensei teknolojisi tarafından desteklenen yeni bir araçtan yararlanın.

Not: 7 günlük deneme sürümü.

Adobe InDesign (2023) İndir Türkçe Son Sürüm Ücretsiz

Adobe InDesign Nasıl İndirilir?

Aşağıdaki butona basarak direkt indirebilirsiniz.

[acf field=”buton_sablonu”]
Virüs taraması yapılmıştır ve %100 güvenlidir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: