snappy drivers installer origin

Windows Sürücü Güncelleme Programı Ücretsiz Reklamsız (2019-2020)

Snappy Drivers Installer Origin açık kaynak kodlu ve taşınabilir (portable) bir sürücü güncelleme yazılımıdır ve Windows işletim sistemlerinin yüklü olduğu bilgisayarlarda tüm cihazların sürücülerini otomatik olarak yükleyip güncelleştirme yapabilir.

Normalde Windows için sürücü güncelleme yazılımları kötü bir şöhrete sahip. Çünkü ilk başta ücretsiz olduğunu iddia ederler ama kurulumdan sonra korkutucu taktiklerle sizden pro sürümü satın almanızı isterler ve ha bire reklam gösterirler. Örneğin size güvenlik sorunu olduğunu ve güncellemeyi yapmanız gerektiği ama bunun için ödeme yapmanız gerektiğini ifade ederler.

Snappy Drivers Installer Origin ise açık kaynak kodlu olduğu için bu gibi dertlerin hepsinden uzaktır. Reklam yok, satın alma yok, kafan rahat.

Hemen İndir

Programın çıplak halini indirerek internet bağlantısı üzerinden gerekli sürücüleri sonradan yüklemesini sağlayabilirsiniz.

Ama bir de programın Windows için tüm güncel sürücüleri içeren yaklaşık 14GB boyutunda devasa bir sürümü var. Eğer bunu yüklerseniz, internetsiz de sürücüleri güncelleyebilir.

Fakat yine de işimizi sağlama almak adına herhangi bir sürücü güncellemesi yapmadan önce Geri Yükleme Noktası oluşturmakta fayda var diye düşünüyorum. Yada onun yerine sistem yedeklemesi yapabilirsiniz isteğe bağlı olarak.

Snappy Drivers Installer Origin

snappy drivers installer origin

Programın arayüzü biraz eski moda görünüyor. Dilerseniz sol taraftaki menüden arayüzü değiştirebilirsiniz. Size Metallic (metalik) temayı tavsiye ediyorum çünkü gözleri okşayan bir tasarıma sahip.

Programı yükleyip çalıştırınca sistemi tarar ve eksik sürücüleri tespit ederek pencerenin en üstünde gösterir. Burada yüklenecek toplam sürücü sayısı gösterilmektedir. Buna tıklayarak sürücüleri el yordamıyla bilgisayara indirebilirsiniz.

Sistem geri yükleme noktası oluşturma seçeneğini işaretledikten sonra sürücü güncellemesi yapmanızı öneririm.

driver comparison

Bulunan tüm sürücüler ve cihazlar ana pencerede liste halinde gösterilir. Bu listede mevcut sürücülerin sürümünü ve yeni bulunan güncel sürücünün çıkış tarihini ve sürümünü gösterir.

Hangi sürücüyü yükleyerek güncelleme yapmak istiyorsanız, klavyedeki Shift tuşuna basılı tutarak onun üzerine sol tıklayın.

Dilerseniz bu esnada görünen diğer sürücülerin kutusunu da işaretleyerek onları da güncelleyebilirsiniz.

İşaretledikten sonra install yazan seçeneği seçin.

Ardından ana pencerenin en üstünde yer alan ve kaç sürücünün yüklenmesi gerektiğini söyleyen mesaj kutusuna tıklayın.

Böylece seçtiğiniz sürücülerin son sürümünü indirmeye ve yüklemeye başlayacak.

Bazı sürücüleri yüklerken bilgisayarı yeniden başlatması gerekiyor. Aksi halde bir sürücüyü yüklemeden, diğerlerine geçmiyor. Sorunları önlemek için mecburen bunu yapıyor.

updates available

Gelişmiş özellikler

Expert Mode seçeneğine tıklayarak seçeneğine tıklayarak gelişmiş ayarları açabilirsiniz. Böylece maksimum upload hızını, kullanılacak portu, indirme adresini ve diğer ayarları seçebilirsiniz.

Şimdi İndir

Not: Üstteki butona tıklayınca açılan sayfadaki Application Only yazan linke tıklayarak indirmeyi başlatınız. Diğerleri pek önemli değil.

  • Lisans: Ücretsiz
  • Boyut: 5.6 MB
  • İşletim sistemi: Windows tümü
  • Üretici: Glenn Delahoy

Yayımlandı

kategorisi

yazarı: